Voordelen


Veilig

De TwinTrailer is dankzij zijn doordachte uitvoering met oprijramp uitermate veilig in gebruik. Gedaan met risico’s nemen met zware, onhandige en gevaarlijke oprijplaten.

Waarom is de TwinTrailer zo veilig?
Deze aanhanger werd speciaal ontwikkeld met de transporterfunctie om het laden van allerlei machines efficiënt en veilig te laten verlopen. De aanwezigheid van de dubbel-scharnierende achterdeuren laat het gebruik van de achterdeuren als oprijramp toe. 

Ontdek de verschillende voordelen:
 

Rendabel

Voor de bouw van deze aanhanger werd geïnvesteerd in degelijk en robuust materiaal waardoor hij lang meegaat en uw vertrouwen waard is. 

Het gebruik van degelijke en stevige materialen en een aantal maatregelen zorgt ervoor dat u uw investering in een mum van tijd terug verdient.

Wat maakt de TwinTrailer zo rendabel?
 

Snel

In slechts enkele seconden is uw TwinTrailer klaar op verschillende types machines te laden en te lossen en ook dit gaat snel en efficiënt.

Bespaar met gemak verschillende minuten uit per dag! Ook het overschakelen naar kippen en het kippen op zich is makkelijk en weinig intensief of tijdsrovend.

Ontdek hier hoe je verschillende minuten uitspaart per dag!

Comfortabel

Niet alleen door zijn efficiëntie is deze aanhangwagen comfortabel in gebruik.

Deze remorque werd ook gebouwd met oog op het weinig belasten van het lichaam van de gebruiker wat in een fysiek zware job zeker geen overbodige luxe is.

Ontdek hoe de TwinTrailer bijdraagt aan jouw comfort.