TwinTrailers

De Twintrailer

De TwinTrailer kent naast zijn dubbele functie als transporter en kipper tal van andere voordelen. Deze multifunctionele aanhangwagen staat in voor het veilig dagelijks transport van verschillende ladingen.
TwinTech investeert in stevig en robuust materiaal en is hierbij uitermate veeleisend. Alleen op die manier garanderen wij u de beste kwaliteit. De aanhangwagen is bovendien zeer gebruiksvriendelijk dankzij de modulaire voor- en zijkanten en uitstekende standaarduitrusting en interessante opties.


Spaar uw rug, spaar tijd, spaar geld maar bespaar nooit op veiligheid! Meer weten over deze rendabele, kwaliteitsvolle en betrouwbare aanhangwagen?

TwinTrailer - rupsbanden
TwinTrailer - Kipper
TwinTrailer - zero turn
TwinTrailer - zitmaaier

Updates

8 op de 10 technische problemen die we te horen krijgen, bijvoorbeeld te weinig kracht om te kippen of het onregelmatig draaien van de motor, hebben te maken met batterijen die niet op tijd bijgeladen worden. Te vaak opladen bestaat niet, te weinig is echter nefast voor de levensduur van de batterij maar ook voor je motor. Bespaar jezelf deze frustratie door regelmatig op te laden! 

Lees meer >

 

TwinTrailer door de ogen van onze klanten

Gebruik #TwinTrailer op Instagram en verschijn hieronder!