Updates

Wil je de TwinTrailer live bekijken? "In real life" vragen stellen, een babbeltje slaan? Wij zijn regelmatig terug te vinden op een beurs. Ontdek hier waar je ons kan terugvinden en breng ons een bezoekje. 

 

 

Lees meer >

TwinTech BV is een klein maar sterk groeiend bedrijf dat zich specialiseert in de productie van de in house ontwikkelde en gepatenteerde TwinTrailer. Een aanhangwagen met dubbele functie, kipper en transporter in 1. Om ons binnen een grote markt te onderscheiden proberen wij steeds verder te ontwikkelen en innoveren. Door de groei van het bedrijf is er nood aan een bijkomende administratieve duizendpoot.

Lees meer >

TwinTech BV is een sterk groeiend bedrijf in Deinze dat zich specialiseert in de productie van de in house ontwikkelde en gepatenteerde TwinTrailer, een aanhangwagen met dubbele functie, kipper en transporter in 1. Om ons binnen een grote markt te onderscheiden proberen wij steeds verder te ontwikkelen en innoveren. Wegens een grote groei zijn wij op zoek naar een technical sales & support coordinator om ons team te versterken!

Lees meer >

Een versterking van de dissel blijkt door een menselijke fout een zwakke plek te hebben veroorzaakt. Wij nemen onze verantwoordelijkheid op en lanceren een terugroepactie voor een preventieve versterking van de dissel. We lossen graag proactief het probleem op voor het zich stelt door meteen een oplossing aan te reiken. Alle details vindt u hier.

Lees meer >

8 op de 10 technische problemen die we te horen krijgen, bijvoorbeeld te weinig kracht om te kippen of het onregelmatig draaien van de motor, hebben te maken met batterijen die niet op tijd bijgeladen worden. Te vaak opladen bestaat niet, te weinig is echter nefast voor de levensduur van de batterij maar ook voor je motor. Bespaar jezelf deze frustratie door regelmatig op te laden! 

Lees meer >

Wil jij dit fijne team versterken? Heb je enige ervaring in montage, ben je gepassioneerd door het in elkaar steken van dingen of houd je je in je vrije tijd graag bezig met het sleutelen aan je wagen of fiets? Ben je op zoek naar een leuke job, binnen een jong team en leer je graag bij? Ben je op de koop toe gemotiveerd en beschik je over een technische kennis of interesse? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Lees meer >

Dankzij de unieke afneembare AluMate opzetborden kan je steeds de opbouw van je aanhangwagen aanpassen aan je noden op dat moment en dus erg gemakkelijk het volume van uw TwinTrailer vergroten. De unieke borden zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en bieden verschillende voordelen. Ontdek ze in dit artikel!

Lees meer >