Over ons

TwinTech ontwikkelt aanhangwagens voor en met de gebruiker. De TwinTrailer, kipper en transporter in 1, kent buiten zijn dubbele functie ook tal van verschillende andere voordelen! Deze aanhanger is snel, comfortabel in gebruik, veilig en is een rendabele en duurzame investering. TwinTech investeert in stevig en robuust materiaal en is hierbij uitermate veeleisend. Alleen op die manier garanderen wij u de kwaliteit en veiligheid van de TwinTrailer.

Prototype

Onze geschiedenis

Het idee voor de TwinTrailer was er reeds in 2006! Ons doel was een innovatieve en multifunctionele aanhangwagen op de markt te brengen. In 2009 werd een eerste prototype ontwikkeld en een marktonderzoek gestart. In 2011 maakten we volgende prototypes, werd TwinTech bvba opgericht en het patent ingediend. In 2012 werd ons model TT35-35 geboren! Dan schoot het bedrijf echt goed uit de startblokken: er werd gestart met de productie via onderaannemers, we maakten een promofilm en hadden al snel een samenwerking met onze eerste 9 dealers. In 2015 introduceerden we het TT35-40 model en breidden we verder uit tot 30 dealers in Nederland en België. We investeerden in extra vervoer en kregen een Europees octrooi. Sinds 2017 zit onze productie in eigen beheer in Deinze en hebben we ook dealers in Frankrijk, West-Duitsland en Finland. Het volgende jaar brachten we onze drie-asser TR35-40 uit, veroverden we verder de Duitse en Oostenrijkse markt en namen we deel aan beurzen in Nederland, België en Duitsland. In 2019 werden nog twee modellen aan ons palmares toegevoegd: de TT27-30 en de TT30-30. We vierden de 1000e TwinTrailer, vonden dealers in Zwitserland en stonden ook dan op verschillende beurzen. Ondertussen staat de teller op reeds meer dan 2000 TwinTrailers.

Onze missie

Na jarenlange ervaring in een ontwerp-omgeving van machinebouw willen wij, met onze technische expertise, uitblinken in ons vak en innovatieve aanhangwagens op de markt brengen. Kwaliteit en efficiëntie zijn voor onze onderneming belangrijke kernwaarden die een echte drijfveer vormen om tot de hoogste klasse binnen de markt te behoren. We gaan steeds op zoek naar de beste manier en de beste producten om ons aanbod te optimaliseren. Met behulp van onze klanten, hun feedback en hun ideeën tijdens de ontwikkeling van de TwinTrailer willen wij een uniek product op de markt brengen dat voldoet aan de noden van onze klanten. Wij hebben als doel een aanhanger te ontwikkelen en te bouwen die een eerlijk en correct product is, met oog op economische, ecologische en persoonsgebonden aspecten.

Volledige TT
Voordelen TwinTrailer

Onze visie

Door een nauwe samenwerking te onderhouden met vakbekwame dealers zijn wij in staat de noden van onze huidige en potentiële klanten te detecteren. Met deze gegevens gaan we aan de slag en zorgen we ervoor dat de gebruiker het comfort van onze producten ervaart op maat van zijn noden. Op deze manier ijveren we naar een hoge klanttevredenheid. Efficiëntie, kwaliteit en veiligheid dragen wij hoog in het vaandel. Ieder onderdeel van de TwinTrailer aanhangers wordt nauwkeurig bestudeerd en uitvoerig uitgetest om de degelijkheid ervan te garanderen. Wij willen, wat uit gewoonte altijd op de zelfde manier wordt gemaakt, beter maken. Daarbij maken we gebruik van gevestigde technologieën om de betrouwbaarheid te garanderen maar benaderen we deze met een innovatieve invalshoek. Wij investeren veel energie in het uitdokteren van systemen voor de bouw van een zo praktisch mogelijke aanhanger. Dit om zowel de veiligheid te verzekeren als het gebruikerscomfort te optimaliseren.

Onze strategie

De TwinTrailer is een unieke aanhanger met dubbele functie die met passie voor innovatie werd ontworpen, waarbij rekening gehouden wordt met degelijkheid en efficiëntie. Al onze ontwerpen worden 3 dimensionaal ontworpen om via simulaties de sterkte van onze constructies te bepalen en te optimaliseren terwijl we het gewicht onder controle houden. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die aan de hand van meerdere prototypes worden geëvalueerd met betrekking tot duurzaamheid, degelijkheid en stevigheid.

Strategie

Ons Team

Stefan De Rycke

Stefan De Rycke

Guillaume Verhulst

Guillaume Verhulst

Margaux Vallez

Margaux Vallez

Bjorn Vermeulen

Bjorn Vermeulen

Hans Van Den Hende

Hans Van Den Hende

Mirko Grozdanovic

WAREHOUSE RESPONSIBLE

Kurt Delbaere

Kurt Delbaere

Krzysztof Szymusik

Krzysztof Szymusik

Wojciech Szymusik

Wojciech Szymusik

Jurgen Sinnesael

PRODUCTION

Gabriel Calugarita

gabriel1