Wie zijn wij?


Onze missie

Na jarenlange ervaring in een ontwerp-omgeving van machinebouw willen wij, met onze technische expertise, uitblinken in ons vak en innovatieve aanhangwagens op de markt brengen. Kwaliteit en efficiëntie zijn voor onze onderneming belangrijke kernwaarden die een echte drijfveer vormen om tot de hoogste klasse binnen de markt te behoren. We gaan steeds op zoek naar de beste manier en de beste producten om ons aanbod te optimaliseren. Met behulp van onze klanten, hun feedback en hun ideeën tijdens de ontwikkeling van de TwinTrailer willen wij een uniek product op de markt te brengen dat voldoet aan de noden van onze klanten. Wij hebben als doel een aanhanger te ontwikkelen en te bouwen die een eerlijk en correct product is, met oog op economische, ecologische en persoonsgebonden aspecten. 

Onze visie

Door een nauwe samenwerking te onderhouden met vakbekwame dealers zijn wij in staat de noden van onze huidige en potentiële klanten te detecteren. Met deze gegevens gaan we aan de slag en zorgen we ervoor dat de gebruiker het comfort van onze producten ervaart op maat aan zijn noden. Op deze manier ijveren we naar een hoge klanttevredenheid. Efficientie, kwaliteit en veiligheid dragen wij hoog in het vaandel. Ieder onderdeel van de TwinTrailer aanhangers wordt nauwkeurig bestudeerd en uitvoerig uitgetest om de degelijkheid ervan te garanderen. Wij willen, wat uit gewoonte altijd op de zelfde manier wordt gemaakt, beter maken. 

Daarbij maken we gebruik van gevestigde technologiëen om de betrouwbaarheid te garanderen maar benaderen we deze met een innovatieve invalshoek.Wij investeren veel energie in het uitdokteren van systemen voor de bouw van een zo praktisch mogelijke aanhanger. Dit om zowel de veiligheid te verzekeren als het gebruikerscomfort te optimaliseren. 

Onze strategie

De TwinTrailer is een unieke aanhanger met dubbele functie die met passie voor innovatie werd ontworpen, waarbij rekening gehouden wordt met degelijkheid en efficiëntie. 
Al onze ontwerpen worden 3 dimensionaal ontworpen om via simulaties de sterkte van onze constructies te bepalen en te optimaliseren terwijl we het gewicht onder controle houden.
Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die aan de hand van meerdere prototypes worden geëvalueerd met betrekking tot duurzaamheid, degelijkheid en stevigheid. 

 

Spaar uw rug, spaar tijd, spaar geld maar bespaar nooit op veiligheid!

Snel

Veilig

Rendabel

Comfortabel