TwinTrailer zoekt Monteur

TwinTech ontwikkelt en bouwt aanhangwagens, TwinTrailers, met een dubbele functie (Kipper en Transporter) voor en met de gebruiker. Onze aanhangwagens behoren tot de categorie van de 3,5 ton aanhangers. Daarom is het belangrijk dat de TwinTrailer gebouwd is uit degelijk en sterk materiaal dat nauwkeurig en correct wordt gemonteerd.
Wegens een grote groei zijn wij op zoek naar monteurs om ons team te versterken!
Heb je enige ervaring in montage, ben je gepassioneerd door het in elkaar steken van dingen of houd je je in je vrije tijd graag bezig met het sleutelen aan je wagen of fiets? Ben je op zoek naar een leuke job, binnen een jong team en leer je graag bij? Ben je op de koop toe gemotiveerd en beschik je over een technische kennis of interesse? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Montage Borden
Eindmontage 2
Eindmontage 3
Eindmontage 1

Profiel:

Afhankelijk van je profiel start je in voormontage of direct eindmontage.
In de voormontage sta je zelfstandig in voor de assemblage van onderdelen voor op de TwinTrailer zoals deuren, opzetborden,… Hierbij maak je gebruik van allerhande materialen en werk je het geheel nauwkeurig af. Je beschikt over de nodige technische kennis en inzicht inzake materialen en kleine machines.
In de eindmontage ben je verantwoordelijk voor het volledig bouwen van een afgewerkte aanhangwagen door het samenstellen van onderdelen uit de voormontage en het verder inbouwen van hydraulica, verlichting en opties. Je bouwt de aanhangwagen op tot deze compleet klaar is voor controle en levering.

Wat bieden wij:

Voltijdse betrekking (38u)
Ma - Do 8:00-12:00 & 12:30-17:00
Vrij 8:00-12:00

Contract van bepaalde duur met optie vast
Verloning conform PC209
Maaltijdcheques
Een tof en jong team van collega’s in een groeiend bedrijf waar je mee kan bouwen aan een mooie toekomst.

TwinTrailer team