Snel


 

In slechts enkele seconden is uw TwinTrailer klaar op verschillende types machines te laden en te lossen en ook dit gaat snel en efficiënt.

Bespaar met gemak verschillende minuten uit per dag! Ook het overschakelen naar kippen en het kippen op zich is makkelijk en weinig intensief of tijdsrovend.

Ontdek hier hoe je verschillende minuten uitspaart per dag!
 

-   De functionele deuren aan de achterzijde van de TwinTrailer beschikken over 2 soorten scharnieren waardoor zowel opening naar de zijkanten als kantelen naar onder mogelijk is. Hiervoor hoef je enkel, naargelang de functie, de vergrendeling in kwestie en de deur in zijpositie vast te zetten        of naar de grond te laten kantelen. Deze laatste functie wordt bovendien ondersteund door gasveren.

-   Door deze snelle en eenvoudige handelingen is uw TwinTrailer in een mum van tijd klaar voor het laden van machines of het ledigen van de laadbak.

-   De kipcilinder bevindt zich vooraan op de laadbak en niet tussen de assen, wat ervoor zorgt dat deze over meer kracht beschikt en hierdoor meer snelheid biedt.

-   Ook de extreem grote kiphoek van 50graden zorgt voor een snelle lediging van uw laadbak.

-   Tijdens het laden van machines via de oprijplaat hoeft u geen rekening meer te houden met het schikken van aparte oprijplaten naar gelang de breedte van uw machine.

-   Door de dubbele functie hoeft u niet meer verschillende verplaatsingen te doen voor 1 werf indien u zowel een kipper als transporter nodig heeft.

-   Ook hier bespaard u kostbare tijd!

-   Laat u overtuigen van de voordelen van de TwinTrailer en spaar tot meerdere minuten per dag uit!