De Witte Smid Raalte

De Witte Smid aanhangwagens is een begrip in Oost-Nederland, maar ook ver daarbuiten op het gebied van aanhangers en trailers. Met maar liefst vijf vestigingen is De Witte Smid een gerenommeerd bedrijf dat staat voor kwaliteit en service. Voor elk transport hebben wij een passende aanhangwagen.

Anno 1920 gestart als landbouwsmid hebben wij ons per generatie steeds verder gespecialiseerd. Vandaag de dag kunt u bij De Witte Smid terecht voor een compleet aanbod in onder andere: open- en gesloten aanhangers, kippers, autotransporters, machinetransporters, paarden- en veetrailers, interne transportwagens, be-opleggers, speciaalbouw, enz…

Waaronder natuurlijk ook alle TwinTrailer modellen.

De Witte Smid onderhoudt sinds lange tijd uitstekende contacten met leveranciers, zodat wij garant staan voor service en kwaliteit. De reguliere onderhoudsbeurten worden door De Witte Smid zelf verzorgd. De keuring wordt volgens erkende richtlijnen uitgevoerd. Onderdelen worden overigens ook los verkocht uit ons grote onderdelen- en accessoiremagazijn of via onze webshop.

DEMO DEALER

Deze dealer heeft een demo TwinTrailer beschikbaar die je gratis een dag kan uitproberen.

Foto De Witte Smid Raalte

Zompstraat 10
8102 HX Raalte
Niederlande

raalte@wittesmid.nl